За ресторант Etereo

Ние отворихме врати в края на 2016г. като ресторант,  част от хотел Holiday Inn Пловдив. И разполагаме със 70 места. Всеки ден се вдъхновяваме от любовта на гостите ни и усъвършенстваме кухнята си.

При нас може да откриете комбинация от качествена храна, приготвена от най-пресните продукти, прекрасното обслужване и уютна атмосфера. Тъй като нашата цел е всеки клиент да открие нещо по вкуса си в менюто ни, то включва редица световно познати вкусове и любими български специалитети. Всяка седмица добавяме по една изненада – седмичните ни предложения, които включват салата, основно ястие и десерт.

Ресторант Etéreo предлага и кетъринг към мероприятия. Менюто ни е различно, интересно и креативно. Подбрали сме разнообразни варианти, които да обострят апетита ви, да са лесни за консумация и да ви поддържат свежи и енергични по време на целия ден.

Шеф Костов е главният готвач в ресторант Etéreo и се грижи всяко ястие да изглежда перфектно и да е изключително вкусно. С годините си професионален опит в България и чужбина, и своя екип в кухнята на ресторанта, шеф Костов създава апетитните изкушения в Etéreo.

Какво ни прави различни

image
Ненадминато качество
Ние подпираме само най-висок клас продукти в нашите ястия.
image
Оригинално меню
Шеф Калоян Костов е подготвил за вас едно модерно, разнообразно и изключително вкусно меню
image
Стилна атмосфера
Атмосферата на ресторанта е подходяща, както за романтични вечери така и за бизнес срещи.